Michnik Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Otóż szukam i chyba za słabo szukam ;) Bo jak przyszło co do czego i chciałem sobie kupic Twinmosy DDR400 256Mb x 2 do Duala to nie moge nigdzie znaleźc. Dodam, że chodzi mi o zakupy poprzez internet....I raczej nie interesuje mnie Allegro tylko konkretne sklepy. Będę wdzięczny za podanie jakiś sklepów internetowych. Chyba nie musze dodawać, że mile widziane niskie ceny.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 w barwkompie sa po 188 zeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 To coś drogo ;) http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=op...9&cennikb=grupa - 169zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 To coś drogo ;) http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=op...9&cennikb=grupa - 169zł Tylko, że z tego co zauważyłem to nie ma sprzedaży detalicznej....Albo ja nie wiem jak sie tam zarejestrowac żeby tam cos kupic.... Bo juz bym dawno kupił..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Z tego co widac w tym sklepie sa one na kosciach Twinmos, nie mam pojecia jak sie one kreca, daja wieczysta gwarancje na nie w tym sklepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Są na M-Tecach. Dzisiaj kupowalem tam tusz i widzialem... Zakupy sa proste - dodajesz cos do koszyka klikasz "koszyk" po lewej a dalej to juz wiadomo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 hmmmm jezeli na Mtecach to tu masz recke takich kosci http://www.sirius.pl/art.php?id=105&typ=test&aid=76 nic tylko brac :) sam mam takie :P heheh :P pozdr :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 hmmmm jezeli na Mtecach to tu masz recke takich kosci http://www.sirius.pl/art.php?id=105&typ=test&aid=76 nic tylko brac :) sam mam takie :P heheh :P pozdr :P :P Po cichu licze, że polecą na 200Mhz timingi 5-2-2-2 w dualu na moim Soltku ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 sa oczywiscie w siriusie ale cos drogo,nie sadzicie!!Prawie 2 stowy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 sa oczywiscie w siriusie ale cos drogo,nie sadzicie!!Prawie 2 stowy??Z tego co jak dotąd zauważyłem to tam chyba wszystko jest drogo . ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 sa oczywiscie w siriusie ale cos drogo,nie sadzicie!!Prawie 2 stowy??Z tego co jak dotąd zauważyłem to tam chyba wszystko jest drogo . ;-) Bzdury gadasz, porownaj z innymi sklepami. BTW, uzyj opcji Szukaj, to znajdziesz linki do tanszych sklepow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 sa oczywiscie w siriusie ale cos drogo,nie sadzicie!!Prawie 2 stowy??Z tego co jak dotąd zauważyłem to tam chyba wszystko jest drogo . ;-) Bzdury gadasz, porownaj z innymi sklepami. BTW, uzyj opcji Szukaj, to znajdziesz linki do tanszych sklepow. No właśnie porównywałem. Przecież inaczej bym sie nie wypowiadał. Wiadomo, że może czasem sie trafi jakiś rodzynek ale ogólnie drogo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...