IceManSpy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Witam Właśnie złożyłem kompa i mam pytanie odnośnie tej grafiki. Mam 2 monitory: 1 z dvi , a drugi z d-sub. Gdy podłączyłem monitor d-sub do wyjścia w karcie d-sub i wszedłem do biosa to jest wszystko ok. Jednak kiedy podłączę monitor z DVI lub monitor z d-sub (przez przejściówkę) do obojętnie którego wyjścia DVI (mam 2), to występują artefakty. Czego to może być wina? Karta jest nowa. Wszystkie kable od zasilania (2 x 6 pin) są podłączone. Płyta główna to GigaByte PH67A-UD3. Edytowane 31 Stycznia 2011 przez IceManSpy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Możesz zrobić zdjęcie jak wyglądają te artefakty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManSpy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) W dniu 31.01.2011 o 20:09, KoVol napisał(a): Możesz zrobić zdjęcie jak wyglądają te artefakty?? http://damiszym.webd.pl/pliki/IMG_3068.JPG Myślę, czy to nie problem z zasilaczem, czy nie jest uszkodzony, ale o tym napisałem w odpowiednim dziale. Edytowane 31 Stycznia 2011 przez IceManSpy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Te "artefakty" dotyczą zawsze literki v, co ciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManSpy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Też to zauważyłem, ale jak włączy się komp i jest ekran powitalny płyty głównej to są białe paski, a jak włożyłem płytkę z Windowsem, to pojawiały się szare artefakty i nie wiem czy komp się nie zawiesił. Nie chce go już włączać ze względu na możliwe uszkodzony zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...