Bezan Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam, Wiem, że jest coś takiego: Koolance Nozzle Body, Brass [no nozzles] Products Model: SPL-XUFY5B [sPL-XUFY5B] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come ale potrzeba mi czegoś innego. Mianowicie wąż idący górą obudowy ma zejść na dół do chłodnicy, wrócić do góry i iść dalej górą do kolejnej chłodnicy. Chłodnica dolna jako dodatkowa do aktualnego konfigu. Wąż byłby niemal całkowicie schowany. Potrzebuję jednak czegoś w stylu złączonych 2 x 90. Obrazkowo woda ma iść tak ;) chłodnica---<--<--| |--<---<-- pompka | | ^ | | | chłodnica Istnieje takie coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 a dlaczego nie możesz użyć 2szt złączek L? Można je nawet spiąć chociażby opaską plastikową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezan Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Właśnie chciałem unikać jakiegoś spinania opaskami... Wątpię by to się równo trzymało i nie rozłaziło na boki ;) Oczywiście w ostateczności i to może być.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIZEL Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nie wiem czy dobrze rozumuję ale jeżeli ta to bym użył dwóch złączek kątowych 90stopni: a łączył by te złączki taki adapter: lub taki adapter: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Kup dwie sztuki Enzotech T-Block 3xIG1/4" Black Sparkle BCPB-T :: ..:: Angela.pl ::.. i do tego dwa korki. Złączek użyj jako kolanek, a na końcach zaczopuj je korkami. Zrób tak, żeby korki się ze sobą stykały i je sklej jakimś porządnym przezroczystym klejem. Korki najlepiej "płaskie" (bez nacięcia na śrubokręt), aby powierzchnia klejona byłą jak największa. chłodnica---<---<---kolanko--korek--klej--korek--kolanko----->---->pompka Nic innego nie przychodzi mi do głowy, bo opisywanej przez Ciebie złączki nigdy nigdzie nie widziałem. A zastosowanie takiej metody będzie zdaje się estetyczniejsze niż opaska zaciskowa. E? Linki w żadnej postaci nie chcą działać :blink: Edytowane 31 Stycznia 2011 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Właśnie chciałem unikać jakiegoś spinania opaskami... Wątpię by to się równo trzymało i nie rozłaziło na boki ;) Oczywiście w ostateczności i to może być.... Po co komplikować sprawę? Jak dobrze zapniesz 2 opaskami to będzie git. Ewentualnie można dorobić sobie jakieś "trzymadełko" Edytowane 31 Stycznia 2011 przez klami85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezan Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Ewentualnie można połączyć dwa takie: Złączki do węża 10/13 : Cooling.pl Czy jest coś lepszej firmy, żeby przepływ był dobry? Tutaj jakość wykonania nie powala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...