S4racen Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam Potrzebuje pomocy w wyborze przewiewnej budy z USB 3.0. Poszperam trochę, pooglądałem video recenzje i oto co wybrałem: 1. Cooler Master HAF X 2. Corsair GRAPHITE 600T 3. AeroCool XPREDATOR Black Mi osobiście bardzo przypadła do gustu obudowa HAF X. Jednak odstrasza mnie trochę cena (700zł). Wiem, że budy nie kupuje się co rok czy dwa lata. Czy warto wydać te 700zł na nią? Czy może jest lepsze rozwiązanie? Na razie buda będzie na chłodzenie powietrznym ale w przyszłości nie wykluczam zwodowania jej. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 600T zdecydowanie przewiewny nie jest i przy AC sporo ustepuje Haf X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 (edytowane) Właśnie trafiłem na porównainie kilku obudów na Bit-tech.net i rzeczywiście niezła z niej grzałka. Edytowane 1 Lutego 2011 przez S4racen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 w tej cenie jest sporo midi towerow od lian li nowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Pozwolę sobie na zapytanie tu - da się wymienić złącza z przedniego panelu z USB 2.0 na 3.0 bez jakichś przeróbek? Ktoś to kiedykolwiek robił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Np. w Lian-Li jest możliwość wymiany portów USB 2.0 na 3.0: Panel Lian Li PW-IO4H515 - USB 3.0 :: Yooki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Hm, miałem na myśli wziąć dołączany do płyty panel, wyjąć z niego złącza, jakimś cudem wpasować zamiast istniejących i podłączyć do wtyczki na płycie głównej, umożliwiającej wyprowadzenie złącz na front. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Chyba jest taka możliwość, ponieważ złącza mają ten sam rozmiar, wyjmujesz jedno wstawiasz drugie :] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 No to super, dzięki! +1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...