Skocz do zawartości
PowierzchnieTnące

8800gtx problem, co innego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, kupiłem kartę graficzną bfg8800gtx oraz obudowę aerocool vx-9 limited edition i tutaj pojawił się problem. Niestety karta posiada podłączenie wtyczek 6pin od góry, przez co nie mogę zamknąć obudowy gdyż kable oraz wtyczki mi to uniemożliwają. Teraz mam pytanie, jaką kartę do 600zł mogę kupić tak aby mi już pasowała do tej obudowy... qrde masakra. Chłodzenia scythe mugen też nie mogę założyć bo na płycie asusa p5k gniazdo 4pin jest w lewym górnym rogu przez co kabel z zasilacza raz że jest tak na styk (i nie dam rady go tak owinąć aby ominął kartę graficzną) a dwa że chyba na wtyczkę jak ją podepnę zachodzi chłodzenie i go nie dopnę a nie chcę już nic podcinać itp. itd. Płytęgłówną i tak zamierzałem wymieniąć także loozik. Ale teraz pytanie jaką kupić kartę graficzną abym już nie miał podobnych ekscesów, tak aby wszystko wkońcu grało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To gratuluje zakupu, na kilku większych polskich serwisach ta i inne budżetowe modele tego producenta są negatywnie oceniane(chińska tandeta). Nie wiem jak tam się mieści mugen skoro podłączając 8800GTX już nie możesz zamknąć obudowy...

Przedłużkę kabla 4/8pin można kupić normalnie w sklepach, ewentualnie samemu sobie zrobić. Grafa do 600zł ~GTX460.

Edytowane przez master4life

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...