nnn2007 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Kupiłem nowy SSD, podpiąłem go jako jedyny dysk SATA AHCI, instalator Windows7 go wykrył i utworzył partycję, sformatował, system się zainstalował i ściągnąłem wszystkie patche z Windows Update. Czy jest coś co powinienem jeszcze poustawiać w systemie? P.S. Dysk to OCZ Vertex 2 E, obsługujący jakiś tam TRIM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zales111 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Witka Jeżeli nie korzystasz z trybu hibernacji to uruchom wiersz poleceń jako administrator i wpisz powercfg –h off Pozwala to zaoszczędzić miejsca na dysku. Można jeszcze zmniejszyć plik stronnicowania jeżeli ma się sporo ramu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Wszystko o SSD -- FAQ 1. Strona! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...