mate0 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Co posiadam: A780FullHD X2 245 AMD ATHLON II AM3 2,9GHz 2 MB CACHE 2GB Kingston 800mhz Zasilacz CHIEFTEC GPS-450AA-101A - 450 W PowerColor 4850 PCS 1gb (+ dysk) Chciałbym, aby mój PC był wydajniejszy, nie mam zbyt dużej gotówki (w sumie to chciałbym to zrobić jak najmniejszym kosztem). Jakieś propozycje? Sprzedać wszystko i pchać się w kompletnie nowy cfg? Mój przeogromny budżet 300zł :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Zmień procesor na X3/X4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate0 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 A zasilacz uciągnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neho Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 TAk spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate0 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Wyczytałem że jest cień szansy na odblokowanie dodatkowych rdzeni w moim procku. Poszukam kolegi z płytą ACC jak się uda to kupie nową płytę główną, jeśli nie to sprzedaje procesor dokładam kilka groszy i kupie używanego x3/x4 i dodatkowe 2gb ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 To źle wyczytałeś. X2 245 ma tylko 2 rdzenie i tego nie zmienisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate0 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 A jest sens pakowania się w procesory z dopiskiem "e" (Pobór mocy: 45 Wat) Bo z tego co widzę cena jest o wiele wyższa, lecz nie wiem czy tylko przez ten niski pobór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 (edytowane) Nie, napięcie sam możesz obniżyć. Edytowane 3 Lutego 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...