Sir_emak Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Jak podzielic Chello na pare kompów, tak zeby provider sie nie kapnal ze jest jakies rozgalezienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Kur... ile razy można ten sam temat wałkować? No ile... czy wy ludzie na prawdę tacy tępi jesteście czy tylko udajecie? www.google.com http://forum.purepc.pl/search.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 byyyyyyyylooooooooo szuuuuuuuukaaaaaaaaaaaaaaaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 a wiesz, ze u gory jest taki fajny przyklejony topic z duza iloscia linkow :?: po za tym.... jezeli nie znajdziesz o dzieleniu chello to poszukaj o dzieleniu neo+ (ta sama zasada :!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 To ladnie mnie obsmarowaliscie, ale mniejsza z tym. Kozystalem z opcji szukaj ale, nie wiedzialem ze chello dzili sie tak jak neo+. Jak ktos moze to niech wykasuje ten topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Jedyny sposob na oszukanie isp to zwiekszenie ttl pakietow, ale ja dziele chello od roku przez zwykle udostepnianie polaczenia w windows xp i nikt do mnie pretensji nie zglaszal, wiec olej to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Jedyny sposob na oszukanie isp to zwiekszenie ttl pakietow, ale ja dziele chello od roku przez zwykle udostepnianie polaczenia w windows xp i nikt do mnie pretensji nie zglaszal, wiec olej to ;) dokladnie.... sam gosciu ktory przyszedl zalozyc mi chello powiedzial ze nie ma kto tego sprawdzac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...