ogrodomania Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Który Waszym zdaniem mobilny internet jest najlepszy na rynku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukIT Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 To czasem zależy od tego gdzie mieszkasz, weź sobie na okres próbny od kilku operatorów i porównaj tam gdzie będziesz najczęściej używał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allkey Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Jak zachodniopomorskie pod granicą to nie plus. Koło granicy czeskiej to nie play. Pomiędzy gdańskiem a końcem mazur odpuść sobie orange. O erze nie mam informacji niestety. Ostatnio w play wykupiłem dla telefonu pakiet 25MB żeby mieć dostęp do maila. Oglądałem też 2 filmy na YT i działało to nawet nawet. A internet podpięty był z telefonu więc jak zgaduje na modemach pod ex card albo pcima chodzi zdecydowanie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Tak jak napisali koledzy powyżej, wszystko zależy od tego jaki jest zasięg. Miałem rok w play, i w sumie był całkiem zdatny, tylko wystarczyło wejść w dołek między blokowiskami, albo na wieś do rodziców i z netu nici. Patrz na mapy operatorów, i bierz na okres testowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulitry Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Jeśli masz ponadprzeciętne potrzeby ściągania to zauważ, że tylko Orange nie nalicza danych w nocy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Ciekawą ofertą może być Orange FREE na kartę. Doładowujesz konto za 100zł, na konto orange wpływa Ci 110zł i masz dodatkowo 6GB transferu do wykorzystania w ciągu 6 miesięcy. Stan konta (110zł) sprzedajesz w formie przelewu sms za jakieś 70zł (kiedyś tak to chodziło, nie wiem jak teraz). Wychodzi, że za 30zł masz 6GB na 6miesięcy. Wykorzystasz wcześniej transfer, robisz nowe doładowanie i powtarzasz pozostałe operacje. Jeśli ktoś nie ma zbyt dużych potrzeb to może mieć 1GB transferu na miesiąc za 5zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirez Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 panowie to chyba wszyscy mieszkacie w dużych miastach. orange i play jeśli sie nie myle to tylko i wyłącznie zasięg po 3G - czyli wystarczy wyjechać w trase aby zapomnieć o internecie. blueconnect i iplus zapewnia także zasięg w sieci gprs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulitry Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Orange na pewno daje zasięg w 2G/GSM. Mam w telefonie wymuszone połączenie 2G (nie korzystam z wideorozmów, a dłuższe życie baterii nie zawadzi) i nie ma problemu, żeby korzystać z Internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Pulitry 3G warto czasami włączyć z telefonie dla zwykłych rozmów telefonicznych. Operatorzy budują nowe stacje bts działające tylko UMTS. Najbliżej mojego miejsca zamieszkania znajduje się właśnie taka stacja. Wyłączę 3G to ciężko w mieszkaniu złapać zasięg, 3g włączone, można rozmawiać w każdym miejscu. Pewnie będą jeszcze powstawać stacja w starszych systemach, jednak sytuacje gdzie BTS obsługuje tylko 3G będą coraz częstsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondzio Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 a ktoś kojarzy jak w tak taku zwiększyć transfer bo ten za 9.03 zł.to :mur:.może mają większy do wykupienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...