Skocz do zawartości
adaml

Co polecacie za 700 - 750 zł z grafik ???

Rekomendowane odpowiedzi

Dozbiraj 100zl i FIC R9500pro albo GF4Ti 4200 :]

I tylko radek :!: Niema co sie pakować w gf4ti4200 skoro dołożycz 100 zł i masz wypasionego radka a nie gf4 (juz za stara technologia IHMO)

Huehehehehheheee! :D Powiedzial ten co z technologia jest do przodu (patrz avtar Fumfla) :lol:.

A jesli juz mam dorzucic swoje 3 grosze to zastanawial bym sie czy wymiana Radeona 8500 w ogole ma na dzien dzisiejszy jakis sens... Rozumiem 7200, 7500 albo Radeona 256 DDR ale 8-5-setke? No darujcie... :roll:

Pozdr...

Spoko, spoko....za 9 dni będe miał prosto z Kanday radka 9500 PRO 128 MB :) więc będe do przodu......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dozbiraj 100zl i FIC R9500pro albo GF4Ti 4200 :]

I tylko radek :!: Niema co sie pakować w gf4ti4200 skoro dołożycz 100 zł i masz wypasionego radka a nie gf4 (juz za stara technologia IHMO)

Huehehehehheheee! :D Powiedzial ten co z technologia jest do przodu (patrz avtar Fumfla) :lol:.

A jesli juz mam dorzucic swoje 3 grosze to zastanawial bym sie czy wymiana Radeona 8500 w ogole ma na dzien dzisiejszy jakis sens... Rozumiem 7200, 7500 albo Radeona 256 DDR ale 8-5-setke? No darujcie... :roll:

Pozdr...

Spoko, spoko....za 9 dni będe miał prosto z Kanday radka 9500 PRO 128 MB :) więc będe do przodu......

Jemu raczej chodzilo o jakosc zdjecia i sprzet, ktorym zrobiono/zeskanowano zdjecie do twojego avatarka... :? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Huehehehehheheee! :D Powiedzial ten co z technologia jest do przodu (patrz avtar Fumfla) :lol:. ...

LOL wiesz co to avatar? :) To jego zdjecie... czy wg ciebie wyglada na durnia czy o co chodzi?

Bo avatar to NIE jest podpis, czyli to jaki (Fumfel) ma sprzet. Ale coz czlowiek uczy sie cale zycie.

Pozdr...

To tez juz radzilismy, ale coz moze nie czytasz naszych odpowiedzi.

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po tylu roznych opiniach stwierdzających ze za 750 zeta nie da sie kupic wydajniejszej karty kupiłem procesor P4 2,4 FSB 800 z HT za 715 zeta. :D

Gdybym sie nie zapytał to bym 700 w błoto wyzucił. :?

Dziękuję za pomoc : :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adaml: masz jakies linki do benczow do porownania? jestem ciekaw jaka roznica miedzy celem, a p4 fsb800 :)

Linków nie mam jednak przy ustawieniu radeona8500 na blance (w właściwościach karty) 3Dmark2001SE pokazywał przy:

Celeron 2100 6670 punktów

P4 2,4 FSB800 HT 8970 punktów

:D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa, 2,4 ghz p4 pociagnie troche mocniejsza karte.mysle ze te 9k to raczej wina niekreconej grafy niz procka+mobo. Zreszta nowiutki 2,4 ghz D1 do 3 ghz spokojnie pojedzie , podkrecic radka i 12k do zrobienia :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa, 2,4 ghz p4 pociagnie troche mocniejsza karte.mysle ze te 9k to raczej wina niekreconej grafy niz procka+mobo. Zreszta nowiutki 2,4 ghz D1 do 3 ghz spokojnie pojedzie , podkrecic radka i 12k do zrobienia :-)

jackkpl wiesz moze jak dokładniej potkręcic tego procka z pamięciami (333) i mobo tak jak w opisie. :D :?: :?:

MSI sama sobie sprawdza jakie są pamięci i nie mozna poscic procka nie potkręcając pamięci :?: :?: :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego? jak na niekrecony sprzet wynik jest jak najbardzej ok. Nie zapominaj, ze 3mark01 powoli odchodzi do lamusa i juz nie do konca oddaje mozliwosci sprzetu.

:lol: to widac ze moje mobo na zajebi.scie wydajnym sis 735 :wink: i procu 1700 na fsb 150 jest wydajniejsze od pentiawy 2.4ghz HT , no czlowieq bez przesady..

ja 9k wyciskam z palcem w du.pie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA osobiście proponuje GF ti200 lub GF ti4800

Wimieniac r8500 na ti200 to rzeczywiscie niebywaly skok wydajnisci..... koles siemszny jestes

PS. I jak bys nie zauwazyl taki avator jooz ktos ma. Dogadaj sie z wlascicielem tego avatora kto ma go urzywac, bo 2 takie same..... ehhh

Pozatym post troche spoozniony..... jak bys nie zaoowazyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...