Pawcio Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 witam mozecie skomentowac te dane? dzieki, nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 jakie dane ? :lol: (nic nie widać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 ....hmmmm.....doktor Neon mowi ze.....ekhmm.....cos ci sie zjebalo z twardym :P :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 a jak to powinno wygladac? z jakich wartosci wywnioskowales ze mi sie zje..(no tak)al dysk? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Fitness, czyli stan dysku masz nie na caly pasek - masz jakies fizyczne uszkodzenie dysku. Mialem tak samo na skopanej Barracudzie IV 80 GB jak sprawdzilem Speedfanem :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 lim, ale zainstalowalem windowsa bez problemow. sa jeszcze jakies inne programy lub testy, potwierdzajace uszkodzenie dysku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 nic nie mowie, ale mamy taka sama plyte glowna, procek, pamiec...moze to ma jakis zwiazek "zepsutym dyskiem"...poza tym aida32 i active smart nie pokazuja zadnych bledow :o i ktory program jest wiarygodny? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Ja tez mam fitness tylko do połowy :roll: to źle a jak wy macie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 smart nie okresla uszkodzenia dysku - przynajmniej nie w takim stanie - to system ostrzezen - ten komunikat w skrucie mowi: "wez sie kop do servisu po nowego jak na gwarze albo do sklepu jak juz po" po prostu tez dysk niedlugo wyzionie ducha. Pasek performance masz na minimum - to moze oznaczac ze dysk pracuejpomalu , moze miec probemy z wykrywaniem i takie tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPerience Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Cześć podłączę się i zapytam: jak i czym mogę sprawdzić czy dysk pracuje prawidłowo, chodzi mi o szybkość odczytu/zapisu - mam WD JB i tak po miesiącu "słyszę", iż ciężko mu się zaczęło pracować. Dzięki z góry pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 ja mam tego paska 74% wiec macie cos skopane :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 a moze podalbys typ hdd? bo ja na moim mam full oba paski -a na barakach ponoc od nowosci jest niecaly pasek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 a moze podalbys typ hdd? bo ja na moim mam full oba paski -a na barakach ponoc od nowosci jest niecaly pasek No ja też od nowości miałem tylko połowę. Performance zawsze było na max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...