lulito Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam potrzebuje pomocy mam na laptopie Windowsa 7 i pojawił się problem ponieważ nie działają mi programy z których często korzystam. Chodzi mi mianowicie o Sopcast oraz Subedit Player. Jak działa jeden to drugi nie działa. Na początku miałem zainstalowany sopcast i działał bez zarzutu natomiast nie działał subedit, obecnie działa mi subedit natomiast sopcast borufuje łączy się bez problemu ale nie ma ani dźwięku ani obrazu proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Był temat o subedicie na win7 - poszukaj. Sopcast - nie znam, nie pomogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulito Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Wiem widziałem że był temat tylko tak jak pisałem że te programy działają pod 7 tylko nie równocześnie problem wydaje mi się że leży po stronie WMP ponieważ oba programy bazują na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...