KUBA TM Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) Miniony weekend okazal sie dosc uczciwy - benchmarki zaczely dzialac, sprzet dosc dobrze sie krecil ale oczywiscie nie obylo sie bez malych problemow... Zaraz, zaraz... Zeby nie owijac w bawelne przejde od razu do wynikow B-): WR na ATI w single GPU w Vantage'u 1 miejsce na 6970 w 06 1 miejsce na 6970 w 05 1 miejsce na ATI w singlu GPU w 03 Małe przymiarki do GTX580 GPUTWEAKIT przynajmniej dzialal w przeciwienstwie do Afterburnera.... A tu ja polewający LN2 na 580 GTX :lol2: póki co tylko jedna dokładnie wybadana po modzie i przed modem (CBB) Najlepsze, że przed modem karta zrobiła 1153 GPU ale za to pamięci kaszaniła... Niedlugo moze uda sie zrobic cos wiecej z karciocha... Oczywiscie szczegolne podziekowania za sprzet dla: ASUS Fractal Design Vertex 3D Wilk Elektronik KUBA TM 2600K, EVGA GTX580 SC ENJOY Edytowane 8 Lutego 2011 przez KUBA TM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Gdzie te FOTY? Widze jedna :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snups Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Wstaw miniaturki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) Ja tu widze 6 fotek . Kazda w rozmiarze ~~ 800x600 wiec po co miniaturki? Poprawione. Ciut duzo wazyly jak na niektorych neta ;) Edytowane 7 Lutego 2011 przez KUBA TM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Nadal widze tylko jedna, pomimo ze mam 20mbit/s ;p Jakie temperatury na grafikach? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Nadal widze tylko jedna, pomimo ze mam 20mbit/s ;p Widocznie inaczej pojmujecie słowo fota ;P Ja też widzę tylko jedną fotkę i 5 zrzutów ekranu ;) Fajne wyniki, graty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Oj tam... czepiacie sie ;) Dzieki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 fota =/= screen -.-' :P btw, co Wy kreciliscie w obudowie ze fractal sponsorowal imprezem? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Zasilacz 1000W :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...