PolandMET Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam Zwiesil mi sie komp podczas gry :( Po restarcie widze kropki przy bootowaniu + smieci na ekranie windows natomiast po uruchomieniu systemu jest ok poza tym ze system dziala na sterowniku systemowym czyli masakrycznie wolno. Pisze ze grafika nie dziala poprawnie KOD10. Instalacja innych sterownikow nie pomaga bo po prostu ich nie widzi. Najsmieszniejsze ze wlasnie myslalem nad zmiana grafiki na cos bardziej nowszego :) Da sie z tym cos zrobic czy raczej d**** zimna ? Czy fakt wypiekanie w piekarniku cos pomaga ? :D Kiedys sie mroziło karty w zamrazarce a teraz widze ze trendy sie zmienily. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanczu Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) Piekarnik pomaga. Sprawdzone przez wielu użyszkodników;] (mroziło się chyba raczej żeby oderwać radiator?:P) edyta: Wyjmowałeś/ wkładałeś kartę? czasami styki nie załączą (przemyć spirytem), wcześniejsze sterowniki wszystkie dokładnie usunięte? Edytowane 7 Lutego 2011 przez Stanczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Sprawdź dokładnie kable zasilające kartę, może jakiś się trochę poluzował. Parę dni temu opalatałem kable i jeden pin od 8pin PCI-E nie był dostatecznie dociśnięty we wtyczce. Efekt? Komp bootował się 1 na 12 razy, a jak już się zabootował, to przy pasku ładowania Windy były artefakty. Do ekranu logowania nawet nie dochodził. Jak nic nie pomoże to: Galaxy 8800GT artefakty - Forum PCLab.pl trzynasty post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) OK ale wypalanie to bede obczajal jak juz kupie nowa karte, bo nie chce miec tak zeby mi ta padla na amen a nie bede mial drugiej :( Tylko znow trzeba sie wczytac co by tu kupic do 500zl ech Ej ale te filmiki sa zarabiste hahahaha Jutro tak zrobie, najwyzej bede siedzial pare dni na GF7600GS :D Edytowane 7 Lutego 2011 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanczu Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Napisz potem jak wrażenia z pieczenia :P Ja ostatnio piekłem i u mnie się nie udało. Musiałem coś upie#0@!ć jak zdejmowałem chłodzenie... teraz w ogóle nie działa ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 (edytowane) Narazie przy botowaniu chodzi bez artefaktow ale potem sie wylancza. Ide ja smarzyc jeszcze raz. :P Choc musze ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> i poodkrecac proca bo teraz troche podwyzszylem na 7600GS i moze dlatego. Jak ochludnie i blok odparuje w srodku to jeszcze raz odpale. Edytowane 8 Lutego 2011 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...