futurysta Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam! Powoli przymierzam się do zakupu nowego zestawu, bo poprzedni już parę lat ma. Coraz bardziej korci mnie, żeby nowy zestaw zwodować, tym bardziej, że bardzo lubię ciszę w komputerze. Planowany jest także OC. Zapewne zacznie się od od chłodzenia na procesorze, ale coś czuję, że na tym nie poprzestanę i docelowo karta graficzna, pamięci oraz płyta główna również skończą pod wodą (oby nie dosłownie ;)). Tylko w czym to wszystko pomieścić? Chcę całość zamknąć w jednej budzie. Owszem, Lian-Li wyglądają fantastycznie, ale kosztują przeogromne pieniądze. Ostatnio moją uwagę przykuło coś takiego: Arc Midi Tower - Fractal Design Pomieści ewentualne plany? Czy może brać coś typu big tower? Z góry dziękuję za sugestie. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Obudowa Pod Wc - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...