enemy Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam, chciałbym kupić szybki dysk do komputera stacjonarnego. Chodzi mi ze mam dobry sprzed tylko dysk mi zamula chciał bym kupić jakiś szybki i sprawny tak z 500giga żeby był. Cena to max 1200zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 (edytowane) Samsung 500GB 16 MB F3 cena ok 140 zł. Myślę, że jednak warto dołożyć. Dysk bardzo wydajny i cichy. Edytowane 8 Lutego 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Nie chcę się czepiać ale autor wątku pisze o astronomicznej kwocie 1200zł. O ile nie jest to błąd to można było by zakupić dysk SSD powiedzmy tak z 80GB + RAID z kilku dysków HDD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...