CinekLow Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 (edytowane) Potrzebuje pomocy iż nie orientuje się za bardzo w nowinkach sprzętowych i zwracam się do was drodzy użytkownicy o pomoc. Gdyż na dniach będę kupował nowy komputer i chcę go złożyć sam ponieważ mam dosyć juz gotowych zestawów. budżet jakim dysponuje to około 3500-3800. Prosiłbym bym o wy szczególnienie wszystkiego iż chcę złożyc komputer od podstaw ;) Gram w rozdzielczości 1440x990. Głównie komputera używam do gier typu GTA IV, WoW etc. Myślę że nie dostane ostrzeżenia gdzyż przeczytałem mini poradnik i wszystko zawarłem w temacie. ; ) Pozdrawiam. : ) @Dobra odnalazłem się ; d Edytowane 9 Lutego 2011 przez CinekLow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 Się zgubiłeś? Co Powinienem Wymienic? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Tak ciężko odnowić swój temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...