Dalton Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Jakimi programami mozna sprawdzic wersje biosów np w cdrw lub innych podzespołach ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Programami od odpowiednich producentow, podaj producenta to powiem jaki program. Uniwersalnego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Np Liteon , i jakbys mógł jakis link podac byłbym bardzo wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Nero InfoTool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 http://cdrinfo.pl/download2kilgor.php?file...92544&baza=soft Program do wymiany biosu ale jaki jest tez pokazuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 No dzieki za pomoc udało sie sprawdzic , zmieniłem sobie biosa w nagrywarce liteon 52x24x52 na nowszego i nie wiedziałem jak mam sprawdzic czy napewno sie dobry wgrał i jest spoko udało sie wszystko działa na cacy :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...