wiwo Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam kupiłem nową płytę i procesor, wszystko udało mi się ładnie poskładać ale nie chce działać wcześniej miałem płytę asus m2n-e sli z prockiem amd x2, zamieniłem na asusa p5q i procesor C2D odpaliłem komputer pokazała mi się informacja źe jest inny procesor (płyta kupiona uźywana) i źe trzeba coś zmienić w biosie i miałem do wyboru wejść w bios albo ustawić ustawiania domyślne, kliknąłem na ustawienia domyślne, komputer się zrestartował. Teraz po włączeniu słysze jeden krótki dżwięk, nie da się wejść do biosu i pojawia mi się napis EXPRESS GATE na monitorze, nic dalej sie nie dzieje. Co jest tego przyczyną i co mam zrobić źeby komputer zaczął normalnie bootować z dysku na którym jest vista? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 reset biosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwo Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 zaaktualizowałem do nowszego o 2 lata i działa ;) dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...