patmil18 Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam, wczoraj znalazłem w szafie starą płytę główną ASUS A8N5X, a na niej zamontowanego Semprona 3000+, no i chcąc sprawdzić czy to jeszcze działa podłączyłem pod mojego gtx'a 460, corsaira sx2 600w włączam no i Jeden WIELKI CH*J płyta nie widzi karty graficznej, i cały czas są piknięcia co 2-3 sekundy, podłączałem bez dysku, bo chciałem na linuxie odpalanym z płyty sprawdzić. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 1. Nie bardzo wiem, czego od nas oczekujesz - nie zadałeś ani jednego pytania. 2. Zanim zadasz pytania, to przeczytaj przyklejone tematy oraz instrukcję do płyty. 3. Uważaj na słownictwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 PCI-e 1.0 robi swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patmil18 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Przepraszam za słownictwo, ale byłem naprawdę wkurzony i właśnie z tego wyniknęła niepoprawność postu a moje pytanie brzmi: czy płyta główna jest sprawna ? albo jak ją sprawdzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Podłącz jakąś starą grafikę i sprawdź, nic innego Ci nie pozostaje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Pamięć ram ddr1 włożyłeś? Pytam się, bo nic o tym nie napisałeś, a o pozostałych komponentach tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Ech, nie działa, bo PCI-e na karcie graficznej (2.0) nie jest kompatybilne ze standardem na płycie głównej (1.0). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patmil18 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Tak ram włożyłem w dual channel 1 gb i stare ale to bardzo stare 256 :), a grafikę może od kogoś skombinuję, a pozatym to jakiś czas temu chodziła ta płyta z athlonem 64 x2 i 8800 GTS 512 mb, a ona jest w standardzie (2.0). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...