wiwo Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam właśnie udało mi się odpalić nową płytę asus p5q pod windowsem który wcześniej działał na innej płycie Mój problem polega na tym źe komputer nie chce otworzyć płyty ze sterownikami, w moim komputerze mam widoczny napęd ale po włoźeniu płyty komputer nadal uwaźa źe napęd jest pusty, domyślam się źe jest tak dlatego źe nie mam sterowników do chipsetu a działają nie uniwersalne sterowniki tylko te od starej płyty, jak to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Nie mogłeś napisać tego w poprzednim temacie? Nie instaluj sterowników z płyty, bo są stare. Ściągnij je ze strony asusa. http://pl.asus.com/product.aspx?P_ID=BxdaHYTJECBvPJ3k&templete=2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Odepnij dysk, podepnij do drugiego kompa i wrzuć na niego sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Równie dobrze płyta ze sterownikami może być zwalona. Sterowniki ściągnij z neta, a poza tym sprawdziłbym, czy napęd czyta inne płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 (edytowane) właśnie udało mi się odpalić nową płytę asus p5q pod windowsem który wcześniej działał na innej płycie A w takim przypadku nie lepiej na nowym sprzęcie zainstalowac nowy system? No chyba, że poprzednia płyta była bardzo podobna... Co do napędu i płyty to mi się wydaje, ze albo płyta jest lipna albo napęd, i na moje sterowniki w tym przypadku nie grają roli. Edytowane 16 Lutego 2011 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...