MFrost Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam mam takie o to problem, posiadam laptopa, który padł, no po prostu się w ogóle nie uruchamia, po diagnozie w serwisie okazało się, że płyta główna jest do wymiany, teraz uwaga, czy istnieje możliwość sprawdzenia czy ktoś coś i kiedy kopiował z dysku twardego zamontowanego w tym laptopie?, zaznaczam, że na tym kompie win xp w ogóle się nie uruchamia, nie wiem natomiast co by się stało po przełożeniu tego dysku do innego sprzętu, czy by wystartował windows, może ktoś jest mi w stanie udzielić odpowiedzi na te wszystkie pytania, będę wdzięczny, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 > czy istnieje możliwość sprawdzenia czy ktoś coś i kiedy kopiował z dysku twardego zamontowanego w tym laptopie? Nie. > czy by wystartował windows Nie. Chyba, ze bedzie to taki sam komputer lub z takim samym kontrolerem dysku (ale i tak jest szansa, ze sie nie uruchomi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...