Hutka Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam, mam kamere panasonic SDR-H80. Mam z nią duzy problem... mianowicie zgubiłem gdzies plyte ze sterowniki a nigdzie ich nie moge znaleźć... w panasonicu powiedzieli ze moge sobie kupic Bez tych sterowników nie moge ściągnąć nic z kamery Stąd moja prośba do Was. Ma ktoś moze sterowniki do w/w wymienionego modelu ? był bym wdzieczny. Druga sprawa to czy jest opcja zgrać z kamery np. na karte SD (bo jest wejscie) ? Nie mogę znaleźć tej opcji, a moze jej nie ma ? Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Let me google that for you Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Chyba cię ostatnio ostro wróbelki popieściły, że zakładasz ten temat w 'O forum'. Na młot Hefajstosa, jak tak można! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...