Gość Ramzes The Great Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Siemka, ostatnio zakupilem sobie drukarke Hp 5550 i jest pewien problem, jak chce drukowac tym hpkiem to mam limit czasu podczas zapisywania na lpt1 przekroczony, i nie wiem o co tam chodzi, macie moze jakies sugestie ?? z gory dziekuje i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 a czemu uzywasz lpt1 :? a nie USB?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 dobre pytanie, ale kut..... z hp nie dali kabla a to kupowal ojciec wiec nie wiedzial ze powinien dokupic :evil:, jutro dokupie i zobacze co jest grane, ale nie masz pojecia czemu tak sie dzieje na lpt ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 nie mam pojecia ja z czyms takim u siebie sie nie spotkalem a sprobuj moze wylaczyc asystena drukarki tak czy siak zobaczysz ze jak zapodasz USB bedzie ok a tak apropos ja kabelek dostalem gratis od firmy w ktorej kupowalem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Jak masz drukare podłączoną pod LPT to w biosie musisz mieć włączoną komunikacje dwukierunkową EPP lub ECP albo obie naraz EPP/ECP jak bios pozwoli, pod USB jest to nie potrzebne. Powinno pomóc. 8) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 jak masz pod lpt 1 w opcjach drukarki wlacz sobie drukuj po zbuforuwaniu calej strony czy jakos tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...