draak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 poziomem do bruku zblizone :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Taaa, a co mi się stało. Wcisnołem GUZIK i ten napis. Wyłączam IE (okienko) i mi się komp rozłączył ze netem. Mówie: Qurwa co jest ??!! . Nie mogę się połączyć! Robie nowe połączenie, z nerów zapomniałem gdzie mam zapisany login i hasło. Uff, znalazłem. Działa, jupiii!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 eeee aaaaale mnie sie nic niestalo :P myslicie ze to wina opery czy moze tiny zadzialal ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 ale wy wszyscy marudzicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Czy ty przypadkiem nie masz problemów z jąkaniem. Patrzcie topic "czy wierzyci w duchy" x3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Czy ty przypadkiem nie masz problemów z jąkaniem. Patrzcie topic "czy wierzyci w duchy" x3 nie no nie kumam jest nowa wiec o co ci chodzi a zreszta juz nie ma 3 tylko jest 1 jak chcesz krytykowac to zachowaj to dla siebie :/ :/ pozdr :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Czy ty przypadkiem nie masz problemów z jąkaniem. Patrzcie topic "czy wierzyci w duchy" x3 nie no nie kumam jest nowa wiec o co ci chodzi a zreszta juz nie ma 3 tylko jest 1 jak chcesz krytykowac to zachowaj to dla siebie :/ :/ pozdr :/ Jest nowa ale vże klika sie raz i sie czeka, a nie klika do skutku to chyba by mogła wiedzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Czy ty przypadkiem nie masz problemów z jąkaniem. Patrzcie topic "czy wierzyci w duchy" x3 widze ze bardzo sie kochacie BTW to chyba nie ona tylko jej komp sie jaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...