hesus Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) Hej! od jakiegoś czasu dziwne rzeczy zaczynają się dziać z moją kartą graficzną podczas grania... w normalnym użytkowaniu windowsowym wszystko jest ok, filmy w 1080p, muzyka, programowanie w Eclipse - wszystko śmiga. Ale gdy przychodzi do grania mam tak z 10-12min zabawy po czym karta odcina sygnał do monitora i komp przestaje odpowiadać. w tle leci muzyczka z gry, ale nic poza resetem zrobić nie można. konfigu: core i5-750, MSI-GD65, TwinTech9800GTX+, 4gbRAM, PSU:Corsair 620W, sprzet bez OC, Win7 64bit (oryg), gierki tez legal... i teraz pytanie, czy są jakieś inne możliwości niż grafa, czy raczej szukać nowej, a tą probować reklamować... EDIT: sam sobie odpowiedziałem... kretynsko rozwiazane mocowanie chlodzenia do plytki spowodowalo zwarcie i przepalenie kilku sciezek... karta do wyrzucenia :( akurat po gwarancji... Edytowane 13 Lutego 2011 przez hesus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 hej moja 8800 gt padła wczoraj prawie rok po gwarancji podbne objawy opisywane w innych wątkach, chyba tak specjalnie zrobili żeby sprzęt nowy schodził 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...