weronica Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 mam pytanko czy mozecie mi na e mail'a przeslac jakas super prezentacje z power point'a na jutro potrzebuje na informe a sama nie mam czasu zrobic :cry: (spr z polaka jutro!!) wiec jesli ktos moze mi pomoc to prosze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 jaka tematyka ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 najchetniej tematyka komputerowa, internet. Grinch a co masz?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 W jakiej szkole/ na jakiej uczelni jestes????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 jonathan.. detektyw z ciebie nie bedzie.. gdzie sa sprawdziany z poslkiego ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 jonathan.. detektyw z ciebie nie bedzie.. gdzie sa sprawdziany z poslkiego ?:) Jasniej prosze. Bo chyba czegos nie skumalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 liceum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Ta prezentacja ma byc bardzo zaawansowana????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 nie musie byc. Kobieta z informy jak jej filmiki powstawialam to myslala ze mam naawansowana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Sprawdz poczte. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 wielkie dzieki za pomoc :) troszke kolorkow i bedzie super dzieki POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 NIe ma za co. Masz podstawy. A na kosmetyce to sie chyba znasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 jupiajej dostalam maksa! 7/7 punktow za prezentacje. Dzieki jonathan :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Prosze bardzo. Milo ze sie komus przydalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...