Tygrysiek Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 nio wlasnie mam pytanie czy cos takiego istnieje...chodzi mi o to ze by taki prog mogl jakos wspomoc kopiowanie danych z porysowanego cd..mam takie jedno cd i ani explorator wincmd nc dn nie moga sobie z tym poradzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Ja proponuje w innym napedzie sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 nio wlasnie mam pytanie czy cos takiego istnieje...chodzi mi o to ze by taki prog mogl jakos wspomoc kopiowanie danych z porysowanego cd..mam takie jedno cd i ani explorator wincmd nc dn nie moga sobie z tym poradzic Ja za to polecam programik BulletProof File Copy. Znajdziesz go pod linkiem http://www.cdrinfo.pl/software/strona.php3...ils-Diagnostyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiek Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 nio wlasnie mam pytanie czy cos takiego istnieje...chodzi mi o to ze by taki prog mogl jakos wspomoc kopiowanie danych z porysowanego cd..mam takie jedno cd i ani explorator wincmd nc dn nie moga sobie z tym poradzic Ja za to polecam programik BulletProof File Copy. Znajdziesz go pod linkiemhttp://www.cdrinfo.pl/software/strona.php3?page=Utils-Diagnostyka dzieki za szybka odpowiedz...zgralem co trzeba i bede sie zaraz bawil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 A ja powiem tak 95% zalezy od czytnika NIE NAWIDZE FIRMY "LG" ale niestety musze im przyznac ze ten cd ktory teraz mam LG ma zaj....a korekcje błędów , mało ktory cd-rom odczytoje plytki ktore ja sobie moge normalnie odczytac aha ten cd-rom to LG 48x CRD-8482B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 a ya mam LG 32x i narzekam na niego bardzo..... ale odkąd mam lan i neta to cdromu użyłem 2, może 3 razy i wtedy nawet działał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...