Pandajacek Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam! Mam problem a mianowicie: Posiadam mp4 o nazwie: Sony NWZ-E436F który wygląda mniej więcej tak : http://images02.olx.in/ui/4/52/48/1267626835_77824448_4-Sony-NWZ-E436FP-4-GB-Walkman-MP3-Player-20-Color-LCD-With-FM-Tuner-for-sale-For-Sale-1267626835.jpg no i wszystko było ładnie i pięknie ale pewnego dnia przy próbie włączenia przestał reagować wyświetlacz. Gdy włączam tak jakby lekko podświetla się ekran i więcej nic jest po prostu szary i nic nie widać ;/ jak podłącze go do komputera wykrywa go normalnie i widzę go jako"dysk przenośny" czyli tak jak było wcześniej. Próbuje na ślepo włączyć muzykę ale nic nie gra. Raz przy podłączeniu z komputerem wyświetlił mi na ekranie ze klawiatura jest zablokowana i zęby ja odblokować... no i przesunąłem przycisk blokady i znowu nic, od tamtej pory ani razu nic mi się nie wyświetliło. Probowalem na milion sposobów i dalej nic. Panowie jakieś pomysły? Można jeszcze go uratować? Bardzo mi na nim zależy :( pozdrawiam Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 Nie ma do tego jakiegoś softu a'la sos dla creative ? zdaje się, że firmware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandajacek Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 HMMM... jest ;] tylko to jest *exe pliczek ktory odpalam po podlaczeniu mp4 do kompa i on praktycznie wszystko robi sam ... mianowicie mam softa 1.02 i znalazlem 1.02 *exe i jak odpale to nie wiem czy co kolwiek robi czy cos zamienia czy poprostu widzi ze jest ten sam i zostawia bez zmian ten "updater" ;/ niby postep jest ale na mp4 sie nic nie zmienia ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Próbowałeś go zresetować? Na "pleckach" odtwarzacza, koło śrub powinieneś mieć dziurkę przycisku reset, wciśnij go na sekundę jakąś igłą czy coś w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandajacek Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 to zrobilem jako pierwsze i nic ;/ kompletnie wszystko tak samo jak bylo... A znacie może jakieś serwisy albo kogos kto by naprawial takie rzeczy? okolice olsztyna albo przez wysylke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...