michalelo Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam. Tak jak w temacie czy waszym zdaniem te Geniusy będą lepsze od wysłużonych p380? Usłysze różnice? Podłączone będą pod sound balster audigy 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator92 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam. Tak jak w temacie czy waszym zdaniem te Geniusy będą lepsze od wysłużonych p380? Usłysze różnice? Podłączone będą pod sound balster audigy 2 Nie sądzę... Zostałbym prze Creative'ach albo pomyślał o Logitech'ach, np X-230 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Kurcze tylko problem jest taki ze ja raczej potrzebuje głośników które można powiesić(małe biurko) a stojaki od głosniki są za drogie znowu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator92 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie rozumiem... X-230 są stojące... patrz -> x-230@allegro Z poza Creative'ów i Logitech'ów nie wiem co Ci polecić z niższej póki. Od lat posiadam Inspire T3000 (bardzo podobne do Twoich) i generalnie jestem zadowolony, choć wolałbym Logitech'a. Raz się tylko na nie obraziłem, jak słuchałem sobie "The Wall" Floyd'ów "razem z sąsiadami" :D A nowe Inspire są brzydkie... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Chodziło mi o to żebym mógł głośniki powiesić żeby właśnie nie stały na biurku bo mam mało miejsca strasznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator92 Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 (edytowane) Mimo tego nieporozumienia x-230 można zawiesić na ścianie. Te podstawki od satelit są ruchome i można je obrócić, tak że płaszczyzna podstawki jest zorientowana pionowo (i ma w sobie zaczep do powieszenia). Odsyłam do testu :) edit: nawet zdjęcie się znalazło Edytowane 16 Lutego 2011 przez masakrator92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Fajne te głośniki ale nie ma już w żadnym sklepie, wolałbym kupić nowe. A co sądzisz/sądzicie o x-210?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator92 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Wyglądają na trochę malutkie... a właściwie to powiedz, do czego chcesz je używać? Wszak od tego też sporo zależy. Do słuchania muzyki wraz z sąsiadami lub dzielenia się z nimi wrażeniami z gier/filmów wojennych chyba się średnio nadają... ;) Do bardziej spokojnego użytkowania powinny wystarczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Ogólnie chciałem lesze od tych p380 bo mam już je chyba 7 lat i mam spoko karte dźwiękową więc pomyślałem ze do 150zł-200zł kupie coś lepszego co będzie ładniej grało , ogólnie wiesz głośników używam uniwersalnie do wszystkiego i wcale nie muszą byc głośne ale myśle że tak 7w na głosnik powinny mieć. Sporo muzyki słucham i nie fajnie gdyby dźwięk był lepszy od tych p380, chociaż p380 tak źle nie grają moim zdaniem nie mam zbytnio z czym porównać, jak ktoś ma dobre głośniki to ma integrę przeważnie a kolumny to już inna sprawa znowu, dlatego spytałem na forum. Druga sprawa że kurna mało głośników ma możliwość zawieszenia na ścianie dlatego chyba musze pomyśleć nad przerobieniem biurka albo dołożyć do stojaków bo do 200zł to naprawdę można sporo lepsze napewno od moich p380 kupić ale kurna problem mam z ich ustawieniem Edytowane 19 Lutego 2011 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...