Marcin_gps Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zwracam sie z wielka prosba do fanow Dragon Balla, ktorzy posiadaja filmy Dragon Balla i odcinki w dobrej jakosci. Za nagranie na plytki i wyslanie moge wyslac jakiekolwiek filmy, gry lub programy, ktore mam w posiadaniu. A mam sporo (w tym Matrix Reloaded SVCD na 3 cd 800 mb w wypasnej jakosci jak na kinowke) Zainteresowanych zapraszam do pisania na maila to wysle swoj spis! Z gory dziekuje za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zwracam sie z wielka prosba do fanow Dragon Balla, ktorzy posiadaja filmy Dragon Balla i odcinki w dobrej jakosci. Za nagranie na plytki i wyslanie moge wyslac jakiekolwiek filmy, gry lub programy, ktore mam w posiadaniu. A mam sporo (w tym Matrix Reloaded SVCD na 3 cd 800 mb w wypasnej jakosci jak na kinowke) Zainteresowanych zapraszam do pisania na maila to wysle swoj spis! Z gory dziekuje za pomoc! Buhahahahaha. Ty wyobrażasz sobie ile tego jest? Przecież cała seria liczy sobie prawie 500 odcinków. Jeśli to ma być dobra jakość, to przynajniej 150-200MB na odcinek, więc gruuubo ponad 100 płytek. Myślisz, że ktoś pójdzie Ci na wymianę za śmiesznego Matrixa, którego każdy już dawno ma? Jakbyś zaproponował z 700-1000zł (tak żeby mieć co najmniej 4-5zł za płytkę), to można się zastanowić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jak nie jestes zainteresowany to sie nie odzywaj. Wiem ile odcinkow ma seria i na pewno malo osob o ile ktokolwiek posiada 3 serie. PS A wyobraz sobie, ze juz 5 ofert dostalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...