Pc juice Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Do żadnego działu to nie pasuje, więc piszę tu :) Mianowicie, gdzieś na sieci znalazłem opis pokazujący jak zmienić napis, a może i nawet cały przycisk Lubię to! poprzez jakiś skrypt lub coś podobnego na dowolny przez siebie napisany tekst. Czyli zamiast Lubie to! mogło tam widnieć cokolwiek. Było to chwilę temu i oczywiście nie mogę tego za nic znaleźć. Byłbym wdzięczny za info, tudzież link :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalinio Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 wiem, ze może zmiana z Lubie to na wskazany na tym obrazku jest dziwna, ale wazne że Ci powinno pomóc http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1297790360_by_mei3zhou1bao4_500.jpg 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 To samo można zrobić z poziomu wtyczki Stylish - bo generalnie aplikacja bazuje chyba na w/w pliku. michalinio, masz ode mnie plusa za tego linka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 FacebookDisconnect: Eliminate Facebook buttons from sites you visit [Chrome] Facebook Blocker: An Extension for Safari, Chrome, Firefox and Opera, from your friends at /// Webgraph :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 wiem, ze może zmiana z Lubie to na wskazany na tym obrazku jest dziwna, ale wazne że Ci powinno pomóc http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1297790360_by_mei3zhou1bao4_500.jpg Dziwna nie dziwna, dokładnie tego samego szukałem, dzięki! FacebookDisconnect: Eliminate Facebook buttons from sites you visit [Chrome] Facebook Blocker: An Extension for Safari, Chrome, Firefox and Opera, from your friends at /// Webgraph :ploom: To też sympatyczne wtyczki, na nie na początku się natknąłem. Nie mniej również dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Ramkę z "mordami" można zablokować bardzo prosto: W C:\Windows\system32\etc\hosts (lub w /etc/hosts dla braci Linuxowych) klepiemy: 127.0.0.0 facebook.com Ewentualnie wywalamy ramkę tworząc w przeglądarce/Stylish nowy styl o treści: iframe {display:none}(można stosować do wszystkich stron, bo kto normalny używa dziś iframe?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...