Skocz do zawartości
Pinki

Radiatorki na pamieci

Rekomendowane odpowiedzi

przy okazji podkrecania czym krecic moje s3trio3d bo z ta karta szlak mnie trafia niemoge nawet q3a odpalic a nfs3hp wyglada ja wolf 3d

nie wytrzymam do urodzin (15 lipca) bez grania w cos co wymaga akceleratora po pdkreceniu mam nadzieje ze chociaz nfs lepiej bedzie wygladal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie ostatnio pocialem radiator od Celerona BOX'a i sobie walnalem na karte i mam 1/3 podstawy radiatora wysmarowana pasta a reszta to tasma dwustronna, pewnie guwno daje ale zawsze cos ;=} , moze jeszcze cos wykminie, ale raczej mi nic nie daly te radiatory, artefakty jak byly tak sa gupie szmaty ale przestalem im wierzyc i jade ostro 3d marka z przeszlo 4 000 artifacts  :twisted:  :twisted: , a czemu przestalem wierzyc, bo :

1. Nie chce uwierzyc ze moja karta tak malo pociagnie

2. Dziwne dla mnie jest ze ustawiam freq. pamieci na 192 i puszczam marka i patrze 4 900 artifacts i zmieniam freq. na pamieciach spowrotem na 166 a tu ZERO, czy mozliwe jest ze karta tak szybko odzyskuje stabilnosc ?

jasne ze mozliwe, stabilnosc zalezy tylko od mhz w danym momencie i temp w zasadzie, twoja karta rzeczywiscie bardzo slabo ciagnie,ale jesli to no name to nie masz co sie dziwic, ja na moim asusie ge 2 mx 400 zrobilem z 175/166 - 205/220 rock stable

nie zgadzam sie z toba ja tez mam OEM jakies no name, i calkiem niezle udalo mi sie podkrecic ta karte, wiec wszystko zalezy jak sie trafi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy okazji podkrecania czym krecic moje s3trio3d bo z ta karta szlak mnie trafia niemoge nawet q3a odpalic a nfs3hp wyglada ja wolf 3d

nie wytrzymam do urodzin (15 lipca) bez grania w cos co wymaga akceleratora po pdkreceniu mam nadzieje ze chociaz nfs lepiej bedzie wygladal

chyba do konca nie zlapales

podkrecenie karty nie da Ci ladniejszej grafy tylko lepsza plynnosc

ale cudow to tez nie bedziesz mial sproboj power stripa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sory nie chce po tobie jechac ale dla mnie dream to niezly gniot czy jest referencyjby czy nie, a nawet jesli referncyjny to nie znaczy dobry wlasnie

Jak masz cos do powiedzenia to mow nie obraze sie na pewno, i wiem ze nie jest najlepsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sory nie chce po tobie jechac ale dla mnie dream to niezly gniot czy jest referencyjby czy nie, a nawet jesli referncyjny to nie znaczy dobry wlasnie

Jak masz cos do powiedzenia to mow nie obraze sie na pewno, i wiem ze nie jest najlepsza.

to ciesze sie bo niektorzy maja z tym problemy, mysle po prostu ze cieniutko ci idzie do gory ta karta, i nie jestem zwolennikiem polskiej firmy dream :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba do konca nie zlapales

podkrecenie karty nie da Ci ladniejszej grafy tylko lepsza plynnosc

ale cudow to tez nie bedziesz mial sproboj power stripa

maszracje nfs dziala na ladnej grafie tylko wole grac a nie ogladac slady z gry :) a power strip nie umie podkrecic mojej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam na moim Leadteku 4.0ns Samsunga i z 400mhz kręca sie spoko na 533mgz czyli 400@533. Dalej nie probowalem bo zamknolem licznik w Power Stripie! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do no name to zalezy czesto sa to jakies gnioty mnie np trafil sie calkiem niezly pamieci z radiatorkami ida bez probleow na 200 (5ns) wiec mam farta a co artefaktow to jak ich liczba jest czyms zlym (jeden czy dwa artefakty to duzo ) i czy da sie zrobic termometr na pamieci i gpu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...