Novipawel Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Witam, dostalem ostatnio stary zestaw Fujitsu-Siemens, na plycie ASUS A8NE-FM\S procek to jakis Athlon 64 , pewny nie jestem ale na pewno nie wiekszy niz 3000, do tego radek x300se, problem w tym ze nie chce odpalic, a co gorsza nawet nie wyda z siebie zadnego dzwieku jakby nie było na plycie napięcia. Sprawdzilem kondesatory , dokladnie obejzalem plyte czy nie ma zimnych lutów, wszystko odlaczylem i podlaczylem pare razy i dalej nic, nawet malego pisku, sieciówka swieci, czytnik kart pamięci takze.Myslalem ze moze to tylko włacznik ale pod piny PWRBTN podłaczylem leda i swieci, wiec to napiecie jest. Brak mi juz pomysłow, może Wy mi jakoś pomożecie! Pozdrawiam i z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Niestety nic nie wskorasz ..... własnie te płyty były najbardziej awaryjne w FS ( wiem z doswiadczenia ). Niestety leci w niej NB ( przegrzewa sie co w chipach NV nie jest zadną nowoscia...) i tylko wymiana na inny model... bo nic nie wskórasz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novipawel Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Dzięki wielkie, czyli wyjmuje proca a reszte na śmietnik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...