bbj Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Jestem posiadaczem laptopa Acer 5534, który był importowany ze sklepu z USA. Mam Windows 7 , 64 bit. Otóż problem jest taki ,że nie mogę oglądnąć filmu w jakimkolwiek programie do odtwarzania filmów (Jedynie w AllPlayerze szarpie film i skerczy). Próbowałem różnych kodeków ale nie pomaga. Podobnie z oglądaniem zdjęć . Nie da się oglądać zdjęć w standardowym programie Windowsa do przeglądania zdjęć ,lecz zdjęcie nie jest widoczne tylko w podglądzie. Jak przełączy się na pełny ekran to zdjęcia są widoczne. Oglądanie zdjęć w pełni funkcjonuje np. w Picassie ale chce wyleczyć ten problem w programie do przeglądania z Windowsa. Najdziwniejsze jest to ,że 1 na 10 uruchomień (mniej więcej) Windowsa wszystko działa jak należy a 9 na 10 uruchomień jest problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 sprawdzałeś czy nie ma wirusów ? jeśli to kwestia systemu to w najgorszym przypadku możesz sobie przeinstalować jeśli nie zdiagnozujesz przyczyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...