Bartekiju Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Witam, Pytanie do posiadaczy wyżej wymienionej płyty głównej. Czy to że płyta nie daje możliwości konfiguracji wejścia panelu tylnego Realtek HD Audio jest normalne? Mam na mysli fakt, że po podłączeniu dajny na to głośników do dowolnej wtyczki zostajemy poinformowani wyłącznie że "Gniazdo zostało podłączone" :huh: nie wyświetla się natomiast panel wyboru umożliwiający zdefiniowanie urządzenia które właśnie zostało podłączone (jak to miało miejsce na moim starym Gigabycie p35-ds3 i poprzednich płytach z integrą Realteka) :sad: A może to wina sterowników? Taki panel wyboru mam na myśli: Pytam, gdyż kupiłem słuchawki i mam problem z ich podłączeniem, a jest to spowodowane tym że w tylnym panelu pozostały mi wyłącznie wejścia na mikrofon, głośnik boczny oraz wejście liniowe :unsure: Wiem, że mogłbym je podłączyc do panelu przedniego, jednak wolalbym skorzystać z tylnego o ile jest to w ogołe możliwe <_< Edytowane 19 Lutego 2011 przez Bartekiju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Poradnik - Konfiguracja tylnego panelu Realtek HD Audio - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...