kilgur Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Witam jestem laikiem jesli chodzi o AMD potrzebuje zlozyc kilka kompow na Athlon XP 1600+, nie bedzie nic podkrecany. Chodzi mi bardziej o cene niz o mozliwosci oveclockerskie :) bo kompow bedzie kolo 10 wiec jest to dosc wazne :) zastanawiamlem sie nad zlozenim kompow na celku 1200 bo bardziej w Intelu zawsze siedzialem :) ale chcialbym sobie porownac cenowo oba warianty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZZCZYPIOR Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 ja ci proponuje epoxa 8kha+ nie jest tak tani jak ECS ale jest naprawde dobra płytą!!ja puszczałem kiedys posta prawie takiego samego co pod xp no i wiekszość radzila albo solteka ale najlepiej epox!!! kupiłem i jak na razie nie żałuje!! jeszcze kompa nie podkręcałem ale łatwość i możliwości są na niej duże!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 MSI KT3 Ultra. Jest bardzo tania i MSI jest dobra firma. tutaj jest adres http://www.msi.com.tw/products/mainboard/m...MS-6380E+Ver1.0 Asusy czy Gigabyte sa 2x drozsze od tej plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 To już było setki razy wałkowane. Ale i tak odpowiem. Jak coś taniego io do podkręcania niezłego to Ten shuttle co ja mam.Żadnych zwisów i wszystko chodzi git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Jak zwykle 1000 postów na ten temat i każdy poleca co innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilgur Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Myslalem o tym epoxie ale jakos mam pecha i cos nie moge w sklepach namierzyc taj plyty :) ale popytam moze mi sprowadza :D dziek iza odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczyk Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Witam jestem laikiem jesli chodzi o AMD potrzebuje zlozyc kilka kompow na Athlon XP 1600+, nie bedzie nic podkrecany. Chodzi mi bardziej o cene niz o mozliwosci oveclockerskie :) bo kompow bedzie kolo 10 wiec jest to dosc wazne :) zastanawiamlem sie nad zlozenim kompow na celku 1200 bo bardziej w Intelu zawsze siedzialem :) ale chcialbym sobie porownac cenowo oba warianty :)Zdecydowanie lepiej złóż kompa na athlonie bo napewno jest dużo wydajniejszy od celerona(fakt jest też troszke droższy) a płytke do tego to epoxa 8kha+ bardzo dużo osób poleca tą płyte ,a mój kumpel ją miał i nienarzekał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Każdy swoje chwali, więc i ja pochwalę swojego SOLTEK'a SL75DRV4. Żadnych zwisów, ma ciekawą opcyjkę dla początkujących o/clockerów : RedStorm - spokojnie FSB 150 MHz łyka bez zająknięcia (więcej nie wycisnę, bo DDRy mam kiepskie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 ja radze msi kt3 ultra jesli nie bedzie podkrecany to tym bardziej, bo to jesdna z tanszych plty na 333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 wszystko, tylko nie ecs i podobne. moze byc msi kt3 ultra, moze soltek drv4 i 5 moze epox 8kt3a, wszystkie maja obsluge xp'ka i ddr 333 (z wyjatkiem solteka drv4 - 266) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoS Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Jak najbardziej MSI KT3 Ultra, (VIA KT 333) nie za droga, a dopracowana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 A ja polecam swoja plyte :) EPOX 8KHA+ oczywiscie z Vmodem :) http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6522140 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...