Kolobos Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Eh.. Mozesz usunac katalog DoctorWeb, jest w nim to co program usuwal, nie jest to aktywne. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najder Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Czyli co po sprawie? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Jezeli nigdzie nie zostal zainfekowany plik, ktory uruchomisz to tak 8O 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najder Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 (edytowane) No i chyba znowu totalny zwrot akcji. Myślałem że wszystko spoko ale chyba źle myślałem. Co powiecie na to? http://w589.wrzuta.pl/obraz/powieksz/6h4izdGDNUJ Na jakimś innym forum przeczytałem, że koleś miał podobny problem, czyli ctrl+alt+delete itd. =Sality Powiedź mi, co mam zrobić żeby się tego raz a dobrze pozbyć, Czy jak złącze te dwie partycję w jedną i zrobię całkowity format to będzie ok?? 8O Edytowane 6 Marca 2011 przez najder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...