Raptor Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 oooo widze ze jakis dym sie szykuje :wink: szkoda ze nie wypowiedzial sie w tej materii jakis posiadacz tej plytki :idea: To i ja dorzuce swoje 3 gr. sytlacja staje sie nieco bardziej klarowna jak sie zdaje cale zamiesznie z tymi plytami to niedopracowany bios ?? bo jesli tak to mozna powiedziec ze ludzi ktory twierdza ze plyty sa uwalone sa LAMERAMI ? ale wcale sie niedziwie klientowi co kupil nw kompa a tu taki zonk .... Co do poroblemów z płytą miałem też na początku - zdażało się że komp wieszał sie w biosie - gdy wchodziłem do PC Health Monitor. Wyglądało to tak jak by płyta była uszkodzona - po wgraniu najnowszej wersji - problem znikł. Co do działania i wydajności płyty jestem bardzo zadowolony. Jedyny zgrzyt jaki napotkałem opisany jest tutaj - prawdopodobnie nowa wersja biosu naprawią ten drobny błąd (znikła funkcja RAID dla SATA). Uwaga co do pomiaru temperatur - ludzie nie oczekujcie cudów na boxowych coolerkach - u mnie jakoś temperatury są w normie - fakt lepiej by wyglądało 30st. ale wole wiedzieć że mam na postoju 48-50st.C (Zalman 7000Cu z włączonym FanEQ = 2000RPM) a przy pracy nie przekorczyła jeszcze nigdy 62st.C - przy procku 2.4B@3.0 1.75V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Nie kupujcie w najblizszym czasie plyt ABIT IC7 ( wersja bez lanu) gdyz znowu do Polski trafil szmelc - juz od kilku firm slyszalem ze plyty wracaja w szybkim czasie do serwisu ( w ciagu kilku dni) z powodu niestabilnej pracy. ALE FARMAZONY, ja mam IC7 tak to prawda nie ma lanu ale mozna do kupic za pare ZL. A jezeli chodzi o stabilnosc to pierwszy slysze zeby Abity mialy jakies problemy, wielka bzdura!!! Stego co widze ze to Portal ma problemy ze swoim Gigabite, czemy tylko 2.8Ghz skoro inni maja 3.3Ghz????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...