danmac Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam Może ktoś wie jak można sprawdzić gwarancję na monitor . Czy można to zrobić przez neta ? Zarejestrować go nie zdołałem ponieważ nie mam Service Tag . Ktoś ma jakieś doświadczenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Monitor powinien mieć 3 lata gwarancji od daty wyprodukowania (chyba nie od daty kupna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danmac Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Monitor powinien mieć 3 lata gwarancji od daty wyprodukowania (chyba nie od daty kupna) Też tak słyszałem . Ale gdzieś na forum czytałem że ktoś sprawdzał ile mu gwarancji zostało na monitor właśnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Wszystko jest na stronie --> Dell`a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danmac Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Wszystko jest na stronie --> Dell`a ;) Niestety nie mogę zarejestrować monitora ponieważ nie posiada on Service Tag i nie można sprawdzić na tej stronie gwarancji . Napisałem do suportu Della i tak mi odpisali : Witam, Na monitorach poniżej 24 cali nie umieszczamy numeru service tag. Numerem który musi Pan posiadać aby uzyskać wsparcie jest numer zamówienia tzw. work order number. Powinien Pan otrzymać go od sprzedającego. Dodam także ze monitorów poniżej 24 cali nie obowiązuje zasada o rejestracji produktu. Z poważaniem, A**** K***** L1 Technical Support Representative Dell | CSMB Services Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Numer "Work Order" znajduje się na naklejce z boku pudełka w którym był monitor. Numer sobie odpisz i zadzwoń do suppotru zapytać ile jeszcze gwarancji zostało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danmac Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Dzięki znalazłem ;-} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...