Czarek32 Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Poszukuje programu do katalogowania płyt. Do tej poty korzystałem z WhereIsIt? ale to jest program płatny i za dużo mam z nim problemów. Szukam czegoś podobnego ale najlepiej bezpłatnego. Głównie chodzi mi o to żeby tym programem mógł zeskanowac zawartośc płyty i nazwy plików folderów przechowywac na kompie i miec do nich łatwy dostęp. Przydała by sie do tego funkcja wyszukiwanie plików po nazwie tak abym wiedział na jakiej to jest płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Virtual Volumes View? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Jest jeszcze wtyczka to Total Commander, która "pakujesz" zawartość CD/DVD/dowolnego katalogu do jednego pliku. Plik widziany jest jako spakowane archiwum, po którym możemy poruszać się tak jak po zip/rar, widzieć strukturę katalogów, rozmiar plików i daty modyfikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek32 Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Total Commander odpada, nie lubię za bardzo go no i wolał bym program który jest stworzony do katalogowania płyt. Za to Virtual Volumes View chyba się nada mały prosty w obsłudze i ma te dwie funkcje na których mi zależy. A tak w między czasie znalazłem DVDComander ale też jest to płatny program i CDMemoXP ale ten program jakoś mnie nie przekonuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 http://alternativeto.net/software/where-is-it/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...