F4lkon Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam, pilnie poszukuje radiatora o nast. wymiarach: dł. 10cm, szer. 2,5cm i wys. max. 2cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 A nie łatwiej byłoby napisać na co Ci ten radiator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4lkon Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 A nie łatwiej byłoby napisać na co Ci ten radiator? szukam pomysłu jak tu schłodzić tą sekcje zasilania :). Poniżej daje fotki "rozebranej" karcioszki: a tu zaznaczone elementy, na które muszę dać radiatory (z RAM-mi sprawa jest oczywista) : Próbowałem już chyba wszystkiego :(, kupiłem mk-13, który ma dość dużo radiatorów ale one mi się odlkeiły :(, kupiłem więc klej dwuskładnikowy Zalmana - też odpadły. Muszę koniecznie dostać radiator, który zostanie przykręcony do PCB w otwory montażowe ale ciężko jest coś na rynku znależć :(. Potrzebny mi radiator o wymiarach : dł. 10 cm, szer. 2,5 cm i wys. max 2 cm. Próbowałem nawet skleić kilka radiatorów ze sobą (z mk-13) ale niestety "kropelka" :D i nawet Poxilina nie daje rady na dłuższą mete :(. Zamówiłem już taśme Akasy - podobno mocno trzyma ale obawiam się, że mnogość pojedynczych elementów na sekcji zasilania zmusi mnie jednak do założenia radiatora, który będzie się składał z jenej części i w dodatku przykręconej do PCB :(. Wymyślcie coś koledzy bo mnie już brak inwencji twórczej w związku z tą nietypową sekcją zasilania. Wymiary radiatora: Za wszelkie podpowiedzi będę bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Szczerze? Skontaktuj się z Maniakalnym czy nie byłby w stanie wyfrezować jakiegoś radiatora. Albo stworzyć jakiegoś Frankensteina z chłodzenia wyciągniętego z martwego lapka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draenei Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Miałem coś trochę większego, musiałbyć nieco obciąć. Postaram się do soboty zrobić zdjęcie i ci podesłać, jeśli by ci pasowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Zapytaj jakie to ma wymiary. Może wejdą Ci 23mm a jak nie to przy użyciu w miarę dobrego pilnika w kilka minut spiłujesz go o te 3 mm. Za 10zł masz 4 takie to pewnie uda Ci się coś wyrzeźbić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 @F4lkon Przed przyklejeniem takiego wielkiego kolcka upewnij się czy sekcja zasilania jest na jednej wysokości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Na górze i na dole są otwory. Ja bym położył thermo pada i przykręcił dziada. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4lkon Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 Elementy sekcji zasilania są na jednej wysokości :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...