Orgiusz Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Jak wygląda wydajność na staruszku Q9550 & 460gtx? I druga sprawa - sterowanie padem daje radę czy klawiatura i mycha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Padem daje radę, ale nie ma "aim assist" znanego z konsol. Tylko, że na hard będzie ciężko, na klawie i myszy nieraz jest ciężko. ;> Do multi nie polecam, nawet do sterowania pojazdami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Akurat seria Saints Row nie ma aim assist nawet na konsolach, nie wiem czemu. Mogli zrobić coś jak w GUN, gdzie celownik się nie klei, ale nie trzeba idealnie wycelować żeby zaliczało trafienia. Chyba że tak jest a ja o tym nie wiem, bo u mnie pierwsza część dopiero czeka w kolejce do zagrania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Ta gra bardziej korzysta z grafy czy rdzeni procka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Przy wszystkim na max to z grafy, u mnie chłodzenie na VGA szumi aż miło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ok odpaliłem na chwilę. Chwila zajęła mi 2h. Hmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Obczaił ktoś dobry sposób na misje pt. wyłudzenie ubezpieczenia? Wczoraj trafiła mi się Trudna z limitem 400 tys., a ledwo 200 ubiłem. Samo wbieganie pod samochody za dużo nie daje, bo kierowcy są cwani i unikają zderzenia jak tylko mogą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Też miałem z tym problem. Jak klikniesz lpm to postać się potyka i można ładnie wpadać pod samochody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ale ta gra jest zwariowana, oderwać się ejst od niej ciężko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Chciałem przetestować, ale demo ze steama nie chce się odpalić. No nic poczekam na jakąś przecenę. Edytowane 4 Grudnia 2011 przez makak_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Demo to jest tylko kreator postaci, nic poza tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Wczoraj dobiłem do 70%, prawie 20h na liczniku, wszystkie budynki wykupione, misje poboczne wykonane (poza tymi z komórki), wątek dociągnięty do "Łodzi z dziwkami". Poziom ~30, ale jak popatrzę ile jeszcze zostało upgrejdów do wykupienia to hoho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Demo to jest tylko kreator postaci, nic poza tym. Serio? Ale nędza, to może dobrze, że nie działa bo by mi tylko ciśnienie skoczyło i bym zrezygnował z zakupu w ogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Hmm 30h wyparowało nad The Third. Wątek główny skończony raz na razie, 50% osiągnięć także trochę jeszcze mi zostało do zrobienia w Steelport. 50 poziom to maks? Chyba zacznę wydawać kasę na chirurga, samochody, broń i... Szkoda że budynków tak mało - przy jednym mieście przydałoby się trochę więcej wykupić albo zrobić jakiś prostą minigierę aby wykorzystać zarobioną kasę. Bo aż kusi rozwój miasta ( i zmiany z nimi związane! ) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja na liczniku 28h, dobiłem coś 43-44lvl i 86% gry... Zostało mi kilka misji z fabuły i kradzieże samochodów. Przy okazji - jak się jeździ na przednim kole do jasnej ciasnej??? PS. Gierka dzisiaj ujęła mnie za serducho samolotem pionowego startu i surfowaniem na autach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Klawiatura nie ma binda na endo. Musisz ustawić w opcjach - sam na to wpadłem przypadkiem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 cholernie fajna gra! :) jak dluga ona jest wlasciwie? AngryJoe wkurza sie ze podobno krotka (11-12) w porownaniu do poprzednich (25-35). prawda to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 (edytowane) Mi nabiło ponad 30h, włącznie z podbiciem całego miasta i szukaniem sekretów. Została jeszcze ponad połowa osiągnięć niezaliczonych, samochodów do dostarczenia - jakby się uwziął to 50h by pękło bez problemu. Edytowane 19 Grudnia 2011 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 Potworne nudy, beznadziejne sterowanie i zachowanie wozów, zbyt bliska kamera. Przejechałem 500 przechodniów i wyłączyłem, bo już mi się nie chciało w tym świecie nic robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Potworne nudy, beznadziejne sterowanie i zachowanie wozów, zbyt bliska kamera. Przejechałem 500 przechodniów i wyłączyłem, bo już mi się nie chciało w tym świecie nic robić. sterowanie lepsze i gładsze niz z dwójce, w której na pececie (klawiatura) jest drewniane, samochody normalniej sie prowadza, nie jak rozpędzone dorożki. gra ponoc gorsza od dwójki treściowo i prostsza, ale bardzo fajna jesli spojrzeć na samego sandboxa, wiecej nei wime bo poki co tylko robie sobie free-ride. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ale ja nie porównuje do dwójki, która dla mnie też była gniotem, tylko oceniam obecny stan rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ten saint row (jak i poprzednie wersje) to taki GTA Tandeta Edition. Nie wiem jak moza w to grac dluzej niz paredziesiat minut 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Trzeba się nastawić na parodię gta, inaczej można się szybko zniechęcić. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Czy to ma wymagania, podobne do GTA 4 czy raczej większe :) Na moim już niestety wiekowym, z podpisu gram w GTA 4 na minimalnych, ale i tak ładnie wygląda i mam od 15 do 30FPS, czy SR3 też będzie, ktoś próbował? Szkoda że nie ma dema, bo bym sam przetestował a wydawać w ciemno kasę - nie chciałbym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ma mniejsze wymagania od gta 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ale na GTS250 nie było płynnie na minimum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Trzeba się nastawić na parodię gta, inaczej można się szybko zniechęcić. ;> Ale niektórzy podchodzą do tego jakby oczekiwali epickiej opowieści o przyjaźni, miłości, poświęceniu i zrobieniu przy okazji Imperium SW + LotR. I to jest główny atut SR3 - lekko, przyjemnie, wulgarnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 do kolegi pytajacego o plynność : core2quad 2.6@3.4 ghz, gtx570, dx9 i 2 gb ramu, chodzi bardzo fajnie. detale niskie, af 16, aa 4x ( roznicy istotnej do detali wysokich/srednich nie dostrzeglem wiec wolalem dolozyc kilka klatek ). na czyms takim wyciaga 30-60 klatek, srednio okolo 40 fps ( byc moze spadki fps spowodowane doczytem z dysku, ktory nie jest az tak odczuwalny ale ) i to wystarcza do plynnej przyjemnnej gry. chociaz pewnie lepiej by bylo na szybszym procku. nie ma bolączek takich jakie mialo sr2. na innym konfigu nie mam mozliwosci sprawdzic dzialania, ale chodzi na moim sprzecie plynniej niz gta4. ogolnie optymalizacja dobra i ma w sobie pare sprytnych trików ktore sprawiaja ze wydaje sie nam ze widziemy wiecej niz naprawde widziemy, zwrocie uwage na samochody na ulicy, widac je hen daleko, ale w pewnej odleglosci znikają i zastępują je inne i to w nieoc innych miejscach, i doperier te bliższe ktore faktycznie są kierowane przez AI silnika ;) te taleko w tle to tylko bezmyslne proxy poruszajace sie po zadanych sciezkach i zupelnie nie obciazajace pprocesora, a dające wrażenie "tłoku". klimat fajny a porownywanie sr do gta ( mimo ze sandbox tego samego gatunku ) sa chybione bo to dalece inny klimat i odczucie z gry. lajcik totalny. kktos pisal ze tragiczny model jazdy ale to nieprawda, jest po prostu bardzo arcadowy, prostszy niż w gta4, ale samochody prowadza sie dobrze i calkiem przyjemnie ( znaaacznie lepiej niz w sr2 w ktorym zachowywaly sie troche jak zabawki ). brakuje mi za to wiekszej różnorodnosci tego co mozna robic w miescie poza eskortami z powietrza, czołgowa rozwałką, kradziezami samochodów i eliminacją celów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawilt2 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 witam mam problem bo moj komputer spełnia wymagania(fx-6100,6gb ram,hd4850,OCZ 500W) I NA WSZYZSTKICH dx i ustawieniach gra działa tak samo czyli około 20/10 fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 SR3 faktyczne wymagania ma chyba spore, więc HD 4850 może nie dawać już rady. Procesor ile taktowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...