Gość Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Nooooo czasem WC jest gorsze od powietrza!!! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Wady : stopień komplikacji(niech nikt mi tu nie mówi, że WC nie jest skomplikowane 4 kawalki rurek, 1 blok, 1 chlodnica, 1 pompka w zbiorniczku, lub bez) To jest dla ciebie skomplikowane ? No chyba ze tak 8O To JEST skomplikowane porównując do wyjęcia Zalmana z pudeleczka, zalozenia zatrzasku,nalozenia pasty,przypiecia go (specjalnym uchwytem :D ),przykrecenia i podpiecia pod plyte wentyla. Ja wymieklem (jesli chodzi o WC) wlasnie dlatego - montaz. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 ja ma wc juz gdzies od 2miesiecy i z transportem raczej nie mam problemow bo wszystko jest przyczepione do obudowy, wyciekow jeszcze nie mialem, zadowolony jestem bo cicho i chlodno 8) , jedyne co to to ze nie przewidzialem zmiany wody i teraz musze odwracac kompa do gory nogami :cry: zeby wylac wode :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 a co do ciaglego zagladania czy ne cieknie to wystarczy wstawic szybe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 No a jak z tym przewodzeniem prądu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...