pavełek Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Jak w temacie :lol: gdzie włączyć DMA dla dysku w XP????? bo na 9x gdy to włączałem dysko dostawał kopa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Mój komputer>Własciwości>Sprzęt>Menedżer urządzeń Kontrolery IDE, i na tym który masz dysk to ustaw DMA jeżeli dostępne. reboot i gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animavili Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 moj kompzarzadzaj(menage)menadzer urzadzenkontrolery ide ata/atapi podstawowy lub pomocniczy ide (w zalerznosci gdzie hdd podpietewlasciwosciustawienia zaawansowanetryb transferu ...dma jesli to mozliwe tara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 ta opcja domyślnie jest ustawiona na włączone dma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 ta opcja domyślnie jest ustawiona na włączone dma Dla zasady trzeba sprawdzić czy oby napewno jest włączone :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 ta opcja domyślnie jest ustawiona na włączone dma Dla zasady trzeba sprawdzić czy oby napewno jest włączone :lol: :lol: sam tak robie ale CIIIIIIIIIi, nikomu niemów :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jeżeli bedziesz juz zmienial cos w kontrolerach IDE to wylacz automatyczne wykrywanie urzadzen. To ci oszczedzi pare sekund przy starcie wina. Mój komputer>Własciwości>Sprzęt>Menedżer urządzeń Kontrolery IDE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...