Skocz do zawartości
Kaeres

ti4200 szybszy od R9500pro

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze dodam koledzy, ze to karta z wejsciem i wyjsciem TV jezeli juz o cenie mowa (VIVO !!! - panowie karty R9500pro z VIVO nie chce wiedziec ile kosztuja). Do tego jest to referencyjna plytka Nvidii z pamieciami BGA - wiecie ile to kosztuje. Jest to jedna jedyna karta jaka sirius posiada. Wzieli ja na probe czy bedzie o niej duzo zamieszania. Widac, ze jest wiec mam nadzieje, ze beda mieli ich wiecej i oczywiscie cena jeszcze zmaleje.

Oczerniajac (zgadujac), ze Vegita bierze w lape za testy to zastanowilbym sie nad sensem pisania takich wierudnych bzdur.

Panowie z OCM stworzyli koleczko ATI&AMD i piernicza takie herezje, ze az sie zygac chce.

Zakladajac ten watek nie chcialem wzniecac jakis nieporozumien. Oczywiscie kompleksy wylaza na wierzch. A to, ze ti4200 niepodkrecone przewyzszylo chocby i w 3dmarku to juz mi sie spodobalo. I nie koniecznie to, ze akurat R9500pro jest slabe w tym wypadku ale to, ze ti4200 jest takie zaj****.

Wiem, ze R9500pro jest karta lepsza i nigdy inaczej nie twierdzilem i nie powiedzialem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezmienia to faktu, ze jest tanszy i szybszy R9500pro.

Wiem, ze R9500pro jest karta lepsza i nigdy inaczej nie twierdzilem i nie powiedzialem.

hmmm ....

Przeczytaj jeszcze raz uwaznie pogrubione wyrazy.

Dla dokladniejszego zrozumienia mnie podam dla mniej rozgarnietych, ze mowa tutaj przynajmniej o jednym tescie gdzie ti4200 jest szybszy od R9500pro (a defacto jest ich wiecej).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to moze ja przypomne : to byl twoj drugi post w tym watku

nie dosc ze twierdzisz nieprawde ze ti jest tansze od radka

i nigdzie nie pisales o jakis testach w 3dmarku tylko po prostu napisales ze jest szybszy i tanszy , obejrzyj sobie jeszcze raz poczatk watku

ps jak dla mnie im karta szybsza tym lepsza zreszta wszyscy nv fani twierdza ze nie ma roznicy obrazu nv/radek wiec chyba szybkosc jest najwazniejsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kocham te dyskusje i tak kazy wie ze NV sucks and Radeon 9500/9800 rulez wiec po co te dyskusje jak kazdy zna prawde.

P.S. a jak nie zna niech przeczyta moj post :P

Tak samo rozumialbys zdanie cale firma BMW sux a Mercedes Benz SL600 i SL500 rulez ?

Troche niescisle powiedziane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kocham te dyskusje i tak kazy wie ze NV sucks and Radeon 9500/9800 rulez wiec po co te dyskusje jak kazdy zna prawde.

Tak samo rozumialbys zdanie cale firma BMW sux a Mercedes Benz SL600 i SL500 rulez ?

bardzo scisle powiedziane bo cala NV sucks a radeony rulez od 9500 do 9800 zadowolony?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo scisle powiedziane bo cala NV sucks a radeony rulez od 9500 do 9800 zadowolony?

9100 tez jest fajne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hyhyhy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hyhyhy :)
moim zdaniem jesteście <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnięci :!: Beą sobie teraz mowic NV sux ATI rulez i na odwrot, dzieciaczki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...