kub3n 0 Report post Posted February 26, 2011 (edited) sprężarka używana może z 5 razy, testowo, więc stan techniczny bardzo fajny, w zestawie starter - 110zł danfoss fr11g (odpowiednik nl9f) - 30zł bd35f (z układem sterującym 12v) - 200zł układ: witam cena 650zł + koszta przesyłki i nabywca będzie musiał sobie wyciąć zapinkę na cnc (projekt i materiał dołączam - poprostu nie mam czasu a kase potrzebuję prędko, dlatego układ dosłownie po kosztach, a jakby podliczyc wszystko to nawet taniej) koszt wycięcia zapinki ~30zł jak wspomniałem zależy mi na czasie więc kaska do konca tyg jak ktos zainteresowany pisac - wysle wiecej zdjec, i zdjecia z obciazenia i pracy uklad zrobiony i nieuzywany, aktualnie już zaizolowany, z oplotem na ssącej i przygotowaną do zamknięcia puszką z elektroniką mozliwy odbiór na terenie bielska-białej gwarancja miesiąc, dłużej nie daje bo koncze zabawe i wysprzedaje graty sprezarka nowa, z pewnego zrodla, cisnienie na stronie wysokiej przy obciazeniu oscyluje sie w granicach 12 bar wiec bardzo korzystnie dla zuzycia sprezarki :) pozdrawiam! Edited February 27, 2011 by kub3n Share this post Link to post Share on other sites