Dimitri Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Straciłem 2 płytkę i teraz mam problem bo z http://www.redhat.com/ ściągnąć się nie da. Czy jest jakiś alternatywny serwer? Szukałem na Forum ale nie znalazłem . Jeżeli mimo wszystko gdzieś to jest to proszę o link. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 polecam ftp://ftp.task.gda.pl tam w katalogu /pub/linux/redhat (czy cos w tym stylu) ostatnio widzialem ze jest 7.1 a transfery z tego serwera sa na prawde przyzwoite ... ja mam ok 700 kb/sek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitri Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Jest tam taki katalog, ale jest tam jedna płyta sam sprawdź ftp://ftp.task.gda.pl/vol/d33/ftp.redhat....7.1/en/iso/DMA/ Jak coś przeoczyłem (zdarza się...) to mnie popraw. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 no to wejdz na www.onet.pl dzial pliki i wpisz redhat czy cos takiego. Bedizesz mial w 3dupy publisznych ftp :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimitri Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Znalazłem tutaj ftp://ftp.poniatowa.pl/ ,dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...