inos Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam.Planuje zakup nowego bloku z topem plexi i zastanawiam się który z tych dwóch bloków EK jest "nowszy", gdyż zakładam że to równa się wydajniejszy. EK Water Blocks EK-Supreme HF - Nickel :: ..:: Angela.pl ::.. Cooling.pl : EK Water Blocks EK Supreme HF - Plexi Nickel [EK213] - 263.55PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igl Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 Nie wiem czy nie pomyliły Ci się linki ale to są 2 identyczne bloki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deonet Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Żeby nie zakładać nowego wątku odgrzeje tego kotleta. Swiftech Apogee GTX czy EK Supreme LTX. Który z tych bloków będzie lepszy do schłodzenia Phenoma II 840? Pompka to Laing D5 Pozdrawiam, Deo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Apogee GTX ma dwie podstawowe wady: 1. Stawia duży opór 2. Spód z miedzi, top z aluminium. Mam u siebie w układzie GTX'a i niby nie zauważyłem nigdzie w układzie korozji (zalany borygo), ale zawsze jest obawa. Chyba brałbym LTXa, jakby nie patrzeć to sporo nowsza konstrukcja. Jakbyś jednak zdecydował się na GTXa to mam na sell :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deonet Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Hejger, sam mam na stanie GTX i zastanawiam się nad dorobieniem zapinki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_malisz Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Na Phenomie x6 mam GTX - zapinka uniwersalna - troszkę psuje piękno ogółu ale da się to znieść. Ogólnie nie polecam z racji ograniczeń w przepływie - Ltx to lepszy wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...