PIP33 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Mam pytanie !!! Nie znam sie wogole na kamerach internetowych wiec czy mogli byscie mi przyblizyc jak np. czy mozna gadac z kims przez GG i sie widziec a jak nie przez GG to jaki program do tego sluzy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 mozesz gadac przez program NetMeeting (wbudowany w WIN :P).... nie wiem czy pozniejsza wersja (Mesanger czy jak jej tam :P) to obsluguje, ale powinna..... co do GG, nie ma takiej mozliwosci :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 kumpel bodajze yahoo messengerem sie bawi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 ICQ to obsluguje, lub inaczej, odsyla cie do miejsc, gdzie mozesz sciagnac komunikatory do wideokonferenecji. Bawilem sie tak z kumplem (obaj mamy neo) i szlo calkiem przyzwoicie, aczkolwiek nie mysl ze bedziesz widzial i slyszal synchronicznie jak na tych wszystkich filmach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 ICQ to obsluguje, lub inaczej, odsyla cie do miejsc, gdzie mozesz sciagnac komunikatory do wideokonferenecji. Bawilem sie tak z kumplem (obaj mamy neo) i szlo calkiem przyzwoicie, aczkolwiek nie mysl ze bedziesz widzial i slyszal synchronicznie jak na tych wszystkich filmach :PWiesz, w zasadzie to chodzi mi glownie o obraz a nie dzwiek!! Dzieki bardzo zaraz sprawdze jak chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...